logo
Bezoek- en postadres
Madi Diemen
D.J. den Hartoglaan 8
1111 ZC Diemen
Neem contact met ons op
27/10/2021

Madi Diemen start 10 november met cursus verliesverwerking

In ieder leven komt verdriet voor. In het bijzonder wanneer een dierbare komt te overlijden. Soms maakt het iemand onmachtig. Of wordt degene belemmerd in het dagelijkse leven. Verdriet is een normale emotie, maar soms wordt het teveel en lijkt de situatie ondraaglijk

Madi Diemen biedt de mogelijkheid om in groepsverband over de situatie praten. Twee keer per jaar, in het voor- en najaar vindt de cursus ‘Verliesverwerking’ plaats. In 8 bijeenkomsten (woensdagmiddag) leert u samen met lotgenoten uw verdriet te verwerken, wisselt u ervaringen uit en kijken we samen hoe u met de eigen situatie om kunt gaan.

DE EERSTVOLGENDE CURSUS START WOENSDAG 10 NOVEMBER

De cursus vindt plaats in de Brede HOED aan de D.J. Den Hartoglaan 8. De cursus start op woensdagmiddag 10 november en bestaat uit acht bijeenkomsten die om de week op de woensdagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur worden gehouden. 

Deelname is gratis.

Geïnteresseerden kunnen zich voor 4 november aanmelden. Deelnemers voeren voordat de cursus van start gaat eerst een intakegesprek met Janina Poppes (ouderenadviseur) of Marthe Ackerman (algemeen maatschappelijk werker).

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie en aanmelden kunt u bellen met: 020 – 600 05 66. Vraag naar Marthe Ackerman of Janina Poppes.

Marthe Ackerman en Janina Poppes