logo
Bezoek- en postadres
Madi Diemen
D.J. den Hartoglaan 8
1111 ZC Diemen
Neem contact met ons op

Ruzie, het overkomt iedereen wel eens.

Ruzie en geweld

Ruzie, het overkomt iedereen wel eens. Op het werk, gewoon thuis, in de vriendenkring of zomaar met iemand uit de buurt. Ruzie hoeft niet altijd negatief te zijn. Soms is het een kans om meningsverschillen of emoties te uiten.

Het wordt anders als een ruzie omslaat in een situatie waarin u zich bedreigd voelt. Of bang bent en u zich niet meer veilig voelt. Ook kunnen er zorgen zijn wat de ruzies en het (eventuele) geweld voor gevolgen heeft voor uw kinderen.

In dit soort situaties staat u niet alleen. U hoeft hier niet mee rond te blijven lopen, neem contact met ons op en we maken een afspraak. Samen zoeken we naar een mogelijke oplossing. Is er sprake van een noodsituatie? Bel dan direct met 112.

Spreekuren

  • Spreekuur maatschappelijk werk
    Wilt u een persoonlijk gesprek? Bezoek dan één van de inloopspreekuren of maak een afspraak via 020 – 750 3888. Meer informatie vindt u hier: spreekuur maatschappelijk werk
  • Noodsituatie
    Bel dan direct 112.

Onze locaties

Wij helpen u graag. Kom langs bij een van onze locaties. Wilt u weten waar? Klik hieronder. U kunt ons ook bellen of mailen.

Onze locaties in Diemen

Agenda

In onze agenda vindt u de spreekuren van onze hulpverleners. Hoe groot of klein de (hulp)vraag ook is, elke (hulp)vraag mag en kan gesteld worden. Onze hulp is gratis.

Naar agenda