logo
Bezoek- en postadres
Madi Diemen
D.J. den Hartoglaan 8
1111 ZC Diemen
Neem contact met ons op

Komt u er zelf niet meer uit?
Onze hulpverleners staan voor u klaar!

Wonen

Heeft u vragen over uw woonsituatie? Bijvoorbeeld omdat u geen woonruimte heeft of er problemen zijn waardoor u het huis wilt/moet verlaten. Komt u er zelf niet uit? Dan staan de hulpverleners van Madi Diemen klaar om u te ondersteunen en adviseren.

Let op! Bij het bemiddelen voor een andere woning of urgentie verlenen kunnen wij u geen hulp bieden.

Crisissituatie

Misschien is er sprake van een crisissituatie, bijvoorbeeld dat geen slaapplek hebt of straat komt te staan. Wacht dan niet te lang met het zoeken naar hulp. U kunt terecht bij een maatschappelijk werker van Madi Diemen.

Spreekuren

  • Spreekuren maatschappelijk werk
    Wilt u een gesprek over problemen in uw woonsituatie, bezoek dan een van de inloopspreekuren of bel tijdens de telefonische spreekuren.

    Meer informatie vindt u hier: spreekuur maatschappelijk werk 
  • Crisissituatie
    Is er sprake van een crisissituatie waar u niet uitkomt? Of wilt u dat juist voorkomen? Bel dan tijdens een van de telefonische spreekuren.

    Meer informatie vindt u hier: spreekuur schuldhulpverlening

Onze locaties

Wij helpen u graag. Kom langs bij een van onze locaties. Wilt u weten waar? Klik hieronder. U kunt ons ook bellen of mailen.

Onze locaties in Diemen

Agenda

In onze agenda vindt u de spreekuren van onze hulpverleners. Hoe groot of klein de (hulp)vraag ook is, elke (hulp)vraag mag en kan gesteld worden. Onze hulp is gratis.

Naar agenda