logo
Bezoek- en postadres
Madi Diemen
D.J. den Hartoglaan 8
1111 ZC Diemen
Neem contact met ons op

Komt u er zelf niet meer uit?
Onze hulpverleners staan voor u klaar!

Wonen

Bent u op zoek naar een woning? Bijvoorbeeld omdat u geen woonruimte hebt of er problemen zijn waardoor u het huis wilt/moet verlaten. Komt u er zelf niet uit? En is er niemand met wie u over problemen kunt of durft te praten? Dan staan de hulpverleners van Madi Diemen klaar om u te ondersteunen bij het zoeken naar passende oplossingen. Vaak voldoet het geven van de juiste informatie.

Bij het bemiddelen voor een andere woning of urgentie verlenen kunnen wij u geen hulp bieden.

Crisissituatie of noodsituatie

Misschien is er sprake van een crisissituatie. Bijvoorbeeld wanneer u een brief heeft ontvangen waarin staat op welke datum een schuldeiser u woning gaat ontruimen. Of u afsluit van nutsvoorzieningen (gas, water en elektra). Wacht dan niet te lang met het zoeken naar hulp. U kunt terecht bij een van deskundige hulpverleners van Madi Diemen.

Spreekuren

  • Spreekuren maatschappelijk werk
    Wilt u een gesprek over problemen in uw woonsituatie, bezoek dan een van de inloopspreekuren of bel tijdens de telefonische spreekuren.

    Meer informatie vindt u hier: spreekuur maatschappelijk werk 
  • Crisissituatie
    Is er sprake van een crisissituatie waar u niet uitkomt? Of wilt u dat juist voorkomen? Bel dan tijdens een van de telefonische spreekuren.

    Meer informatie vindt u hier: spreekuur schuldhulpverlening

Onze locaties

Wij helpen u graag. Kom langs bij een van onze locaties. Wilt u weten waar? Klik hieronder. U kunt ons ook bellen of mailen.

Onze locaties in Diemen

Agenda

In onze agenda vindt u de spreekuren van onze hulpverleners. Hoe groot of klein de (hulp)vraag ook is, elke (hulp)vraag mag en kan gesteld worden. Onze hulp is gratis.

Naar agenda