logo
Bezoek- en postadres
Madi Diemen
D.J. den Hartoglaan 8
1111 ZC Diemen
Neem contact met ons op

Wacht niet te lang met het zoeken naar hulp.
Vaak is een crisis te voorkomen.

Crisissituatie financieel

Van een crisis (financieel) is sprake wanneer u een brief heeft ontvangen waarin staat op welke datum een schuldeiser uw woning gaat ontruimen, of nutsvoorzieningen (gas, water en elektra) afsluit. Ook is er sprake van een crisis bij:

 • Verkoop van goederen na beslaglegging op inboedel
 • Gedwongen verkoop van de eigen woning
 • Uitsluiten van de (basis) zorgverzekering
 • Ontslag op staande voet (en u heeft geen recht op een uitkering)

Bankbeslag, loonbeslag en tegen uw wil meegenomen worden door de politie vanwege CJIB-boetes, vallen niet onder een crisissituatie. Maar komt u ook hier zelf niet uit? En is er niemand met wie u over deze problemen kunt of durft te praten? Dan staan de hulpverleners van Madi Diemen klaar om u te ondersteunen bij het zoeken naar passende oplossingen. Vaak voldoet het geven van passende informatie.

Voorkom een crisissituatie

Wacht niet te lang met het zoeken naar hulp. Vaak is een crisis te voorkomen. Door tijdig contact op te nemen met Madi Diemen bijvoorbeeld. Twijfelt u of iets een crisissituatie is? U kunt altijd contact opnemen om de situatie uit te leggen. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. 

Spreekuren

 • Spreekuren schuldhulpverlening
  Wilt u een gesprek met een van de schuldhulpverleners, bel dan tijdens een van de telefonische spreekuren.

  Meer informatie vindt u hier: spreekuur schuldhulpverlening
 • Spreekuren maatschappelijk werk
  Ervaart u op een andere wijze uw persoonlijke situatie als een crisis? Bezoek dan een van de inloop- of telefonische spreekuren van onze maatschappelijk werkers.

  Meer informatie vindt u hier: spreekuur maatschappelijk werk

Onze locaties

Wij helpen u graag. Kom langs bij een van onze locaties. Wilt u weten waar? Klik hieronder. U kunt ons ook bellen of mailen.

Onze locaties in Diemen

Agenda

In onze agenda vindt u de spreekuren van onze hulpverleners. Hoe groot of klein de (hulp)vraag ook is, elke (hulp)vraag mag en kan gesteld worden. Onze hulp is gratis.

Naar agenda