logo
Bezoek- en postadres
Madi Diemen
D.J. den Hartoglaan 8
1111 ZC Diemen
Neem contact met ons op

In ieder huwelijk of relatie komen wel eens problemen voor.
Onze hulpverleners staan voor u klaar!

Huwelijk, gezin en relaties

In ieder huwelijk of relatie komen wel eens problemen voor. Vaak komt u er samen wel uit. Maar soms is het lastig om er met elkaar over te praten. En weet u niet meer hoe u verder gaat. Of worstelt u zelfs met de vraag of u überhaupt wel verder wilt.

Ook het gezinsleven kan zorgen voor spanningen. Mogelijk hebben veranderingen in het gezin gevolgen voor uw relatie. Misschien staat u er helemaal alleen voor en weet u af en toe niet meer wat de antwoorden zijn. Of zorgen bijvoorbeeld inwonende (volwassen) kinderen of misschien uw werk dat de balans zoek is en u de grip lijkt kwijt te zijn.

Komt u er zelf niet meer uit? Is er niemand met wie u over problemen kunt of durft te praten? Dan staan de hulpverleners van Madi Diemen klaar om u te ondersteunen bij het zoeken naar passende oplossingen. Vaak kan een gesprek al uitkomst bieden.

Spreekuren

 • Spreekuren maatschappelijk werk
  Wilt u een gesprek over huwelijk, gezin en/of relaties, bezoek dan één van de inloopspreekuren. Of maak een afspraak via 020 – 750 3888.

  Meer informatie vindt u hier: spreekuur maatschappelijk werk
 • Scheidingsspreekuur
  Iedere eerste woensdag van de maand is er een apart inloop- en telefonisch scheidingsspreekuur. Hier ontvangt u gratis informatie en advies van een maatschappelijk werker van Madi Diemen en/of een deskundig advocaat over onderwerpen als:
  – de procedure tot echtscheiding of beëindiging geregistreerd partnerschap
  – partneralimentatie (ook bij ongehuwden)
  – kinderalimentatie 

  Meer informatie over het echtscheidingsspreekuur vindt u hier.

Onze locaties

Wij helpen u graag. Kom langs bij een van onze locaties. Wilt u weten waar? Klik hieronder. U kunt ons ook bellen of mailen.

Onze locaties in Diemen

Agenda

In onze agenda vindt u de spreekuren van onze hulpverleners. Hoe groot of klein de (hulp)vraag ook is, elke (hulp)vraag mag en kan gesteld worden. Onze hulp is gratis.

Naar agenda