logo
Bezoek- en postadres
Madi Diemen
D.J. den Hartoglaan 8
1111 ZC Diemen
Neem contact met ons op

In ieder leven komt verdriet voor,
maar soms wordt het teveel.

Verlies en rouw

In ieder leven komt verdriet voor zoals het verliezen van een dierbare. Verdriet is een normale emotie, maar soms wordt het teveel en lijkt de situatie ondraaglijkWanneer dit soort situaties ontstaan, zijn er diverse manieren om er mee om te gaan. De hulpverleners van Madi Diemen helpen u daarbij.

Individueel gesprek

Wilt u een individueel gesprek over verlies en rouw, bezoek dan één van de inloopspreekuren. Of maak een afspraak via 020 – 750 3888.

Meer informatie vindt u hier: spreekuur maatschappelijk werk

Groepsbijeenkomsten verliesverwerking voor nabestaanden

Madi Diemen biedt de mogelijkheid om in groepsverband over de situatie praten. Twee keer per jaar, in het voor- en najaar vindt een reeks groepsbijeenkomsten ‘Verliesverwerking’ plaats. In 8 bijeenkomsten (woensdagmiddag) krijgt u handvatten om uw verdriet te verwerken en wisselt u ervaringen uit met lotgenoten. De bijeenkomsten gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen. Deelname is gratis.

Voor meer informatie kijkt u hier. Als u zich wil aanmelden, dan kunt u bellen met:

Marthe Ackerman via 06 386 77 335 of Janina Poppes via 06 411 41 837.

Onze locaties

Wij helpen u graag. Kom langs bij een van onze locaties. Wilt u weten waar? Klik hieronder. U kunt ons ook bellen of mailen.

Onze locaties in Diemen

Agenda

In onze agenda vindt u de spreekuren van onze hulpverleners. Hoe groot of klein de (hulp)vraag ook is, elke (hulp)vraag mag en kan gesteld worden. Onze hulp is gratis.

Naar agenda