logo
Bezoek- en postadres
Madi Diemen
D.J. den Hartoglaan 8
1111 ZC Diemen
Neem contact met ons op

In ieder leven komt verdriet voor,
maar soms wordt het teveel.

Verlies en rouw

In ieder leven komt verdriet voor. In het bijzonder wanneer een dierbare komt te overlijden. Soms maakt het iemand onmachtig. Of wordt degene belemmerd in het dagelijkse leven. Verdriet is een normale emotie, maar soms wordt het teveel en lijkt de situatie ondraaglijk

Wanneer dit soort situaties ontstaan, zijn er diverse manieren om een oplossing te vinden. De hulpverleners van Madi Diemen helpen u daarbij. Samen komen we tot een oplossing. Zorgen we ervoor dat u weer grip op het leven heeft.

Cursus verliesverwerking voor nabestaanden

Madi Diemen biedt ook de mogelijkheid om in groepsverband over de situatie praten. Twee keer per jaar, in het voor- en najaar vindt de cursus ‘Verliesverwerking’ plaats. In 8 bijeenkomsten (woensdagmiddag) leert u samen met lotgenoten uw verdriet te verwerken, wisselt u ervaringen uit en kijken we samen hoe u met de eigen situatie om kunt gaan. Deelname is gratis. De cursus gaat alleen door bij voldoende deelname.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u bellen met:

Marthe Ackerman via 06 386 77 335 of Janina Poppes via 06 411 41 837, .

Spreekuren

Wilt u een individueel gesprek over verlies en rouw, bezoek dan een van de inloopspreekuren of bel tijdens de telefonische spreekuren.

Meer informatie vindt u hier: cursus verliesverwerking voor nabestaanden 

Onze locaties

Wij helpen u graag. Kom langs bij een van onze locaties. Wilt u weten waar? Klik hieronder. U kunt ons ook bellen of mailen.

Onze locaties in Diemen

Agenda

In onze agenda vindt u de spreekuren van onze hulpverleners. Hoe groot of klein de (hulp)vraag ook is, elke (hulp)vraag mag en kan gesteld worden. Onze hulp is gratis.

Naar agenda