logo
Bezoek- en postadres
Madi Diemen
D.J. den Hartoglaan 8
1111 ZC Diemen
Neem contact met ons op

Er zijn situaties denkbaar dat u hulp
van anderen nodig heeft.

Ouder worden

Het ouder worden gaat samen met veel veranderingen. Er zijn situaties denkbaar dat u hulp van anderen nodig heeft. Bijvoorbeeld bij huishoudelijke ondersteuning of thuiszorg. Of bij aanpassingen in de woning. Maar het kan ook zijn dat er problemen zijn na pensionering of het verlies van een dierbare. Een gevoel van eenzaamheid en leegte. Of problemen op financieel vlak, bijvoorbeeld met de administratie.

Bent u ouder dan 65 jaar en heeft u een vraag op het gebied van wonen, zorg of welzijn in Diemen? Neem dan contact op met onze ouderenadviseur. In veel gevallen kunnen wij u helpen. Wij kunnen hulp bieden als u er even niet uitkomt. Wij geven informatie en advies over financiƫle zaken, wonen en zorg.

Spreekuren

  • Inloop- en telefonisch spreekuur ouderenadviseur
    Bij Madi Diemen wordt u geholpen door een ouderenadviseur, een gespecialiseerd maatschappelijk werker. U ontvangt gratis informatie en advies.

    Meer informatie vindt u hier: inloop- en telefonisch spreekuur ouderenadviseur

Kunt u vanwege lichamelijke beperkingen niet naar ons spreekuur komen, dan kan er een ouderenadviseur bij u thuis langskomen. Hiervoor kunt u een afspraak maken door te bellen naar 020 – 750 3888.

Onze locaties

Wij helpen u graag. Kom langs bij een van onze locaties. Wilt u weten waar? Klik hieronder. U kunt ons ook bellen of mailen.

Onze locaties in Diemen

Agenda

In onze agenda vindt u de spreekuren van onze hulpverleners. Hoe groot of klein de (hulp)vraag ook is, elke (hulp)vraag mag en kan gesteld worden. Onze hulp is gratis.

Naar agenda