logo
Bezoek- en postadres
Madi Diemen
D.J. den Hartoglaan 8
1111 ZC Diemen
Neem contact met ons op
02/09/2021

Feestelijke kick-off Madi Diemen

Aanbieder van de maatschappelijke dienstverlening in Diemen, voorheen ‘Madizo & Diemen’ gaat sinds 1 september verder onder de naam ‘Madi Diemen’. De nieuwe naam gaat samen met een vernieuwde uitstraling zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van de maatschappelijke dienstverlening in Diemen. De nieuwe website van ‘Madi Diemen’ vormt daarbij een belangrijk onderdeel in het verbeteren van de dienstverlening richting de bewoners van Diemen.

Deze nieuwe naam, uitstraling en website werden op 1 september tijdens een kleine feestelijke bijeenkomst in theater ‘de Omval’ officieel gelanceerd.

Teamleider van Madi Diemen, Caroline de Jong, presenteerde het frisse, compacte en interactieve programma van deze geslaagde middag. Sprekers waren Marie-Louise Drost, directeur van Madi Diemen en Wethouder Jeroen Klaasse die mede namens de ook aanwezige wethouder Matthijs Sikkes – van den Berg zijn waardering voor de nieuwe uitstraling van Madi Diemen uitsprak. Daarnaast benadrukte hij het belang van het verhaal  achter een goede huisstijl.

En dat verhaal werd uitstekend verteld door het team van Madi Diemen dat gezamenlijk het podium betrad om te vertellen over hun werk, de integrale samenwerking en hoe belangrijk het is om naast de bewoners te staan. Hun bevlogenheid en teamgeest werkte aanstekelijk op de andere aanwezigen.

Na deze mooie presentatie volgde een korte interactieve quiz over Madi Diemen en over de stad Diemen zelf. Leuke feitjes wisselden wat serieuzere vragen af. De middag werd afgesloten met het écht proeven van de nieuwe huisstijl tijdens een intieme borrel met een hapje met eetbaar logo.

Madi Diemen kiest voor een herkenbare naam met een duidelijke link naar de gemeente Diemen.

Het nieuwe logo verwijst subtiel naar de kernwaarden ‘positiviteit, daadkracht en betrokkenheid’ en de slogan “Madi Diemen geeft grip op ’t leven!”, vat daarbij goed samen wat Madi Diemen doet en wil bereiken. 

Een sfeerimpressie van de kick-off: